Financieel alles goed geregeld

Bij FB Adrem snappen we dat je nu lekker wilt leven, maar ook richting je pensioen een goed vooruitzicht wilt hebben. Soms is dit makkelijker gezegd dan gedaan! Als we rondlopen met ideeën, plannen, onzekerheden of zorgen, schuiven we dit nog weleens vooruit. Vaak komt dit door onwetendheid of is er onzekerheid over de financiële gevolgen van keuzes. Daarom is het juist goed om hier met iemand over te praten. Iemand die je situatie vanuit jouw belang bekijkt, die je vertrouwt en die je precies kan vertellen waar je staat en welke stappen je kunt ondernemen!  Zodat je niet alleen denkt dat ‘het’ goed is, maar ook weet dat ‘het’ goed is.

Herman Deijk biedt brede financiële ondersteuning op het gebied van geldzaken, vermogen en pensioenvragen. Herman richt zich op de analyse van financiële vraagstukken en het hierop aansluitende persoonlijk, maar ook zakelijk financieel advies. Zakelijk financieel advies is met name gericht op de directeur-grootaandeelhouder (DGA) en de IB-ondernemer/ZZP-er met zijn/haar onderneming. FB Adrem behartigt ook de particuliere belangen voor deze ondernemers. Bovendien staan wij zakelijke adviseurs zoals accountants, belastingadviseurs, advocaten en assurantiekantoren terzijde bij de dienstverlening aan hun relaties.

Herman heeft met 40 jaar ervaring in de financiële sector een karrevracht aan kennis opgebouwd. Maar onderscheidt zich vooral door complexe zaken simpel te kunnen uitleggen. En natuurlijk om de oplossingen te vinden voor jouw vraagstuk of situatie. Vanuit een onafhankelijke positie, waarbij jouw belang centraal staat.

Regelgeving versus zelf keuzes maken
In Nederland is er door veel regelgeving al veel voor je geregeld. Maar als je zelf geen keuze maakt, is het vaak een algemene regel die toegepast wordt. Dus geen keuze is ook een keuze. Maar je kent vast die reclame van: ‘doe maar een frisje, doe maar een pakje, doe maar kapseltje, doe maar een autootje, doe maar een uitje’. Als je de keuze aan een ander overlaat, dan is de kans groot dat niet krijgt zoals je het graag hebben wilt. Terwijl diezelfde regelgeving je vaak de mogelijkheid geeft om keuzes te maken. Keuzes die beter bij je situatie passen.Voer eigen regie waar het kan. Maak zelf keuzes en neem maatregelen die het best passen bij jouw wensen en die van je gezin. Wij maken complexe zaken simpel en begrijpelijk. En helpen je graag bij het verkrijgen van het benodigde inzicht om zelf weloverwogen keuzes te kunnen maken!

Bekijk hier het trackrecord van Herman Deijk