TRACKRECORD HERMAN DEIJK

Herman heeft met 40 jaar ervaring in de financiële sector een karrevracht aan kennis opgebouwd. Maar onderscheidt zich vooral door complexe zaken simpel te kunnen uitleggen. En natuurlijk om de oplossingen te vinden voor jouw vraagstuk of situatie. Vanuit een onafhankelijke positie, waarbij jouw belang centraal staat.

Hoe het begon


Veel kennis, opgedaan vanuit een ruime ervaring in de financiële wereld, gecombineerd met diverse opleidingen, (avond)studie(s) en cursussen. Na de Havo werd allereerst praktijkervaring opgedaan op de werkvloer. Na het productiewerk in fabrieken, in een slachterij en houtzagerij kwam al snel het besef om nog wat extra ‘stappen’ te maken. Begin jaren 80 werd bij Nationale Nederlanden in Den Haag het eerste assurantie diploma behaald. Na een tussenstop als assurantiemakelaar particulieren volgde al snel de doorstoom naar adviseur bedrijven in de binnendienst bij de NMB (nu de ING) en kort daarop een buitendienstfunctie. Dit ging gepaard met de nodige studie-inspanning en er werden meerdere vereiste assurantiediploma’s behaald. Maar ook verdiepende studies op het gebied van marketing. In de jaren 90’ ging Herman aan de slag als hoofd assurantiën bij de Rabobank en nog geen 3 jaar later werd de overstap gemaakt naar één van de grotere assurantieportefeuilles binnen de Raboorganisatie. Tussendoor werden de benodigde vakinhoudelijke studies afgerond, evenals een verkorte Hboopleiding
.

Wijziging van koers


In 1996 werd de koers gewijzigd. De klantbenadering vanuit een bank ging langzamerhand botsen met de eigen visie over hoe je klanten te bedienen. De zelfstandige onderneming was geboren en al snel werd er toegetreden tot vennootschap van een assurantiekantoor. Weer een mooie ervaring, met onder andere ook het managen van personeel, crisismanagement en dergelijke. Dit werd uiteraard ook weer gecombineerd met een studie, dit keer Employee Benefits Academie, taaie kost, maar wel weer hele goede bagage. In 2002 werd het huidige FB Adrem geboren. Het aandachtsgebied qua advisering richtte zich meer op pensioen, vermogensvorming, financiële planning. Studeren? Ja nog steeds, nu de praktijkcursus financiële planning. De wetswijzigingen vanaf 1999 zorgden, met name op pensioengebied, voor volop werk, vooral via accountants voor directeurgrootaandeelhouders. Fijn natuurlijk, maar er werd ook nog steeds gestudeerd.Een masterclass pensioenadviseur, opleiding beleggen, maar ook de modules voor het krijgen en behouden van de inmiddels ingevoerde vergunningen voor financieel advies.

Focus op geldzaken, vermogen en pensioenvragen


Vanaf 2014 kwamen er meer vragen over geldzaken, financiële planning en pensioen. Maar ook zaken zoals bijvoorbeeld overlijden en testamenten, echtscheiding en verdeling van pensioen. Met name de huidige generatie vijftigplussers wordt geconfronteerd met de nodige financiële- en pensioenvraagstukken. Met een schat aan relevante kennis en ervaring kan Herman die mensen, maar natuurlijk ook de jongeren generaties, helpen.
Brede ondersteuning en hulp bij financiële zaken. Hij laat je zien waar je staat en geeft je richting hoe zaken aan te pakken of op te lossen. Oprecht geïnteresseerd in jouw situatie. Een nuchtere kijk op zaken, gecombineerd met een goede analyse en oplossingen die bij je passen en aansluiten op je wensen. Studeren? Er ligt nog wat op de plank, maar niet meer elke avond. Natuurlijk worden de actualiteiten rond geldzaken, vermogen en pensioen op de voet gevolgd. Dat zorgt continu voor nieuwe inzichten waarmee jij je voordeel kunt doen. Zo word jij geholpen om de juiste stappen te zetten!