Werknemers

Voor particulieren in loondienst bieden we, bij of in aanvulling op de financiële analyse, verschillende diensten aan. De financiële analyse geeft algeheel inzicht en overzicht van de financiële situatie van jou en je gezin. Het helpt bij antwoorden op en beslissingen over allerlei zaken.

Speciale aandacht voor pensioen van de 55-plusser
Waar pensioen voor de 30- en 40-plusser nog de ‘ver van mijn bedshow’ kan zijn, komt het voor de 55-plusser behoorlijk dichtbij. Voor deze laatste groep is een inventarisatie echt aan te raden, omdat het tijd wordt een concrete invulling van je pensioen te maken. Maar ook de 30- en 40-plusser is dit zinvol, vooral omdat voor hen de pensioenopbouw sterk versoberd zal zijn. Na de analyse adviseren we je over maatregelen, bijvoorbeeld om een mogelijk pensioentekort te voorkomen. Verder helpen we je bij het krijgen van informatie krijgen over de waardeoverdracht van je opgebouwde pensioen. Je kunt dan de waarde van je opgebouwde pensioen bij een andere werkgever over laten zetten naar je huidige pensioenuitvoerder.

Natuurlijk helpen we je ook bij allerlei andere zaken zoals, het invullen van aanvullend (lijfrente)sparen of beleggen, advies over de aankoop van een lijfrente-uitkering of uitstel. Benieuwd naar de mogelijkheden?