Overlijden en verzekeren

Wanneer je een hypotheek afsluit, dan wordt een overlijdensrisicoverzekering vaak aangeraden. Deze kun je afsluiten om bij overlijden te zorgen voor (gedeeltelijke) aflossing van je hypotheek. Zo kunnen je nabestaanden blijven wonen. Deze verzekering is vaak goed af te stemmen op jullie financiële situatie. We kijken daarom graag mee naar de beste invulling die past bij jullie persoonlijke wensen en voorkeuren.

Daarnaast is het goed mogelijk dat een overlijdensrisicoverzekering nodig is om te zorgen dat er bij overlijden een aanvullend vermogen is om van te leven, bijvoorbeeld omdat de uitkering van nabestaandenpensioen een te laag inkomen geeft om onbezorgd verder te leven. Verder kan een dergelijke verzekering gewenst zijn om zakelijke redenen, bijvoorbeeld om bij (onverwacht) overlijden van uw zakelijke partner zijn aandeel in de onderneming over te kunnen nemen.

Wil jij eens van gedachten wisselen hoe jij je overlijdensrisicoverzekering kunt afstemmen op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!